Je website

Als je nu moet zuchten na het lezen 'Je website', dan kan ik je misschien helpen. In mijn omgeving zie ik veel ondernemers die lopen te stoeien met 'hun website'. Of het project gaat helemaal mis, het resultaat is niet als verwacht of de tijd & moeite wordt niet genomen om er een keer voor te zitten waardoor er nooit of geen goede site is gemaakt. Klanten weten niet de informatie te vinden die ze zoeken, worden niet aangezet tot actie of gaan zelfs 'shoppen' bij de concurrent.

Dat is super zonde, we leven in een tijd waar digitaal de norm is. Als je anno 2023 geen goede website hebt die voor je werkt, loop je op achterstand. Informatie, aanbiedingen, bestellen, boeken, prijzen, beschikbaarheid alles moet met een paar klikken te regelen zijn. Tijd om daar iets aan te doen. 💪

👶 1991

🇳🇱 Nederlands (moedertaal)

🏠 Goes (NL)

💼 Ik ben kieskeurig in projecten die ik aanneem

Allemaal leuk, wat gaat me dit kosten?

We craft digital, graphic and dimensional thinking, to create category leading brand experiences that have meaning .

Optie # 1

Indien er een mogelijkheid is, dat de website gaat aan sturen op een bepaalde actie. Een actie kan bijvoorbeed zijn: een offerte opvragen, bestelling plaatsen, donatie maken. In dat geval werk ik net graag op provisie basis. Dan hebben we samen succes!

Eenmalige kosten: € 0 - 250,-

Variable kosten: 1 - 10% van de bestelwaarde of vast bedrag per succesvolle actie

Optie # 2

Wanneer je provisie basis niet prettig vindt, niet mogelijk is, of de kans klein is dat er mensen online gebruik van gaan maken. Dan biedt ik je ook gewoon een traditioneel traject, je betaald voor een afgerond project (een werkende website).

Website met enkel tekst & foto's, contact formulier
€ 150 - 250,-

Bloggen/nieuwsberichten + € 100,-

Maatwerk

Heb je speciale wensen? Of heb je diensten nodig van derden (bijvoorbeeld de ontwikkeling je huisstijl) dan betrek ik een externe partij erbij.

Globaal hoe ik werk

We craft digital, graphic and dimensional thinking, to create category leading brand experiences that have meaning .